3-5 oktober arrangeras Rally Uppsala som är finalen i SM 2013. SMK Uppsala arrangerar tävlingen med Relation AB som samarbetspartner. Relation är en kommersiell partner som sköter kringaktiviteter och en hel del sponsorer. Detta par arrangerade första tävlingen i 2012 års SM med stora framgångar på alla sätt. 60 000 personer beräknas ha varit ute i skogarna i Uppland för att njuta av tävlingen. Och eftersom årets tävling blev fullbokad och alla som ville fick inte vara med kan man dra slutsatsen att tävlingen var populär bland förarna.
Depån är på Vaksala torg mitt i Uppsala och parkeringen bakom Restaurangen Katalin. Tävlingsstart och målgång är även på Vaksala torg. Tävlingens huvudkvarter är på Hotel Radisson Blu, ett stenkast från Vaksala torg.  Där har varit fullt upp med förberedelserna under veckan. Jag gick runt ett tag sent på torsdagseftermiddag 3 oktober och spanade in aktiviteterna på torget och i huvudkvarteret.

Rally Uppsalas hemsida: www.rallyuppsala.se
SMK Uppsalas hemsida: www.smkuppsala.se
Relations hemsida: relation.se

Flera foton och dessa i större upplösning finns på: galleri.2or4.se


UKK (Uppsala Konsert & Kongress) är en magnifik bakgrund till depån på Vaksala torg.


De första anländer till Vaksala torg


Alltid felvända vimplarna utanför huvudkvarteret. På nästan alla mina fotografier är de spegelvända av någon anledning! Dags att trycka på andra sidan??


SMK´s kassör, Bosse Larsson levererar all dokumentation med sträng blick till alla tävlande.


Anmälan och registrering


Godispåsar till alla team.


Anmälan och registrering


En Fotogubbe sitter på jäsning.


SR P4 Uppland på plats med Bosse Pettersson.


Dekalering.


Många telefonsamtal för depåchefen Fredrik Malin.


Fredrik och Lotta har mycket att stå i.


Nu kan festen börja. Utanför tältet med oktoberfesten.


UKK och däcken.


Tävlingsgeneralen Anders Nordsedt, även ordförande i SMK Uppslala och bitädande tävlingsledare Hans Thorszelius studsar med lätta steg som pantrar upp för trappen till huvudkvarteret.