Musik av James Taylor

Sani Gamedze framför musik av James Taylor på The Pipe.

Sani Gamedze kommer att spela låtar av James Taylor och veva in musiken i en livfull berättelse om hans liv. Med sig har hon Jonas Isaksson på gitarr och Magnus Peterson på bas.
Vi Uppsalabor har under många år fått njuta av Sanis sång i olika sammanhang. Hon har huvudsakligen varit i två olika typer av konserter, sjungit med andra musiker och band eller så har hon helt egen show med ett tema. Då spinner hon i hop en livfull berättelse som hänger ihop med musiken så som hon gör denna kväll. Förutom att vara en briljant sångerska är Sani en strålande berättare och har en intim kontakt med publiken. Lokalen på Reginateatern passar henne perfekt, liten och med kompakt närhet. Jag hade förmånen få att höra och se denna föreställning på The Pipe precis innan pandemin slog till.

 

Musik av James Taylor

Sani Gamedze framför musik av James Taylor på The Pipe. Här är Jonas Isaksson på gitarr, Karl Jansson på trummor och Tove Brandt på bas.

 

Sani Gamedze band

Magnus Peterson på Katalins terrass tillsammans med Sani Gamedze

Första gången jag fick uppleva Sani Gamedze var releasekonserten för hennes album Colormeover på HiJazz i Uppsala. En fantastisk berättelse som hon framförde på Reginajazzen tidigare i höstas.

 

COLOURMEOVER

Sani Gamedze på HiJazz 2014

COLOURMEOVER

Sani Gamedze på HiJazz 2014

Plats:  Reginateatern, Reginajazz

Tid: 25 november 2022 klockan 21:00